Zichtbaar wanneer het telt met AdWords

Vergroot uw naamsbekendheid, krijg meer leads en haal meer omzet met AdWords 4All van OmniLeads welke speciaal samengesteld is voor kleine tot middelgrote MKB bedrijven. Wij bieden een zeer betaalbare dienst waarbij wij onze kwalitatief hoogstaande en persoonlijke dienstverlening overeind hebben gehouden.

  • Vergroot uw bekendheid
  • Genereer meer leads
  • En haal direct meer omzet

Bij ons is uw AdWords in goede handen. Wij zijn er om u te ontlasten door het overnemen van alle onderdelen van het proces van ontwerp, tot en met de evaluatie van uw campagnes samen met u.

 

Vergroot uw bekendheid

Combineer AdWords Search en Display network, YouTube, remarketing etc en vergroot effectief uw bekendheid en conversies.

Genereer meer leads

Ervaar de kracht van inbound marketing met AdWords als turbo en genereer leads zoals e-mailadressen overal op het internet.

Direct meer omzet

Vanaf dag één meer traffic dat direct converteert naar extra omzet. Daarbij verhoogd dit ook gelijk uw conversie op bestaande kanalen.

Customer journey aankoop woning

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste aankopen die een mens doet in zijn leven. Om die reden oriënteren kopers zich goed en dit over een periode van maanden zo niet jaren.

Van de consumenten die een huis gaat kopen start het grootste deel (58%) minimaal acht weken van te voren met onderzoeken.

Consumenten oriënteren zich zowel off- en online en bij het online onderzoek gebruikt 60% een zoekmachine / Google. Tijdens dit onderzoek worden niet alleen potentiële woningen gekozen maar ook een makelaar en een notaris.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Campagnes opzetten

Op basis van uw behoefte stellen wij samen met u de optimale mix van kanalen en apparaten samen zoals het AdWords Search met of zonder het Display Network en of die op mobile, desktop en in apps of Gmail weergegeven moet worden.

Campagne beheer

Uw campagne wordt dagelijks beheerd door gecertificeerde AdWords specialisten met brede en uitvoerige ervaring in zoekmachine marketing die u persoonlijke service bieden.

Campagne optimalisatie

Haal de beste resultaten en het maximale rendement uit uw budget omdat uw campagne wordt beheerd door top specialisten in het zoekmachine optimalisatie vak in Nederland.

De combinatie van een breed begrip van marketing, en de uitgebreide praktijk ervaring met zoekmachine-optimalisatie voor organische en AdWords campagnes, op desktop en mobile, verzekeren u van het maximale resultaat.

Met AdWords 4All bieden wij een uniek pakket waarmee wij dit kanaal voor alle bedrijven bereikbaar maken zonder in te boeten op onze persoonlijke service, kwaliteit en diepgang in de campagnes die wij uitvoeren. Zie onze AdWords pakketten en diensten voor meer info.

Bereik klanten onderweg

Target op mobile

Target uw doelgroepen op mobiele apparaten zoals smartphones voor zoekopdrachten zoals ‘taxi bestellen’ of ‘wespennest verwijderen’.

Target lokaal

Bereik klanten in de buurt

Target lokale zoekopdrachten van mensen die zich fysiek dichtbij bevingen, op stad, regio en dit in combinatie met mobile.

Re-target e-mail lijsten

Re-target e-mail lijsten

Target prospects uit uw e-mail lijsten tijdens het zoeken en op 90% van het internet basis van hun e-mailadres!

Google Wisdom

“SUCCESS IS IN PROPER PLANNING”

Doordachte planning en ontwerp

Vooraf analyseren wij samen met u uw vraag om zo tot een gedegen campagne ontwerp te komen met een heldere omschrijving van de gekozen kanalen zoals Search en Display en media zoals destop, mobile en apps met een concrete uitwerking van de strategie voor biedingen, zoekwoorden en content.

Strakke implementatie

Na uw goedkeuring van de planning, strategie en inhoud wordt de AdWords campagne volgens ontwerp en planning geïmplementeerd en live gezet. Vanaf dat moment zal de campagne traffic naar uw website trekken, en vertoningen van uw merk en conversies genereren.

Optimalisatie tijdens looptijd

Op basis van data gestuurde feedback wordt uw propositie continu meer afgestemd op de doelgroepen. Wij adviseren u hierover, voeren uit en wij wijzen u op zoekwoord en optimalisatie kansen voor verbeteringen van de kwaliteit voor het verlagen van de kosten per click.

Rapporten en communitie

Wij communiceren helder en pro-actief en periodiek ontvangt u rapportages over de voortgang op de afgesproken prestatie indicatoren zoals aantal conversies en zijn er regelmatig evaluaties van de voortgang.

UW OPTIMALISATIE SPECIALIST

Daniel Mulder

Ben zichtbaar tijdens de onderzoeksfase
en krijg de klant!

– Daniël Mulder – Uw optimalisatie specialist –

[sg_popup id=”1″]Google AdWords Certificaat Daniel Mulder 2
[/sg_popup]

Als optimalisatie specialist verantwoordelijk voor uw campagne. Daniël is AdWords gecertificeerd, heeft een bewezen track record, mede-oprichter RankWise SEO en is auteur van Google+ Marketing blog.

Een pakket voor iedereen

AdWords 4All

65

[pricing_row]Zoekwoorden analyse[/pricing_row]
[pricing_row]Opzetten campagne[/pricing_row]
[pricing_row]Campagne beheer[/pricing_row]
[pricing_row]Conversies bijgehouden[/pricing_row]
[pricing_row]Rapportage 1x p/m[/pricing_row]
[pricing_row]Evaluatie elke 8de week[/pricing_row]
[pricing_row]Dagbudget v.a. € 10,-[/pricing_row]
[pricing_row]+Coupon AdWords € 75[/pricing_row]
[pricing_row] [/pricing_row]

Menu