Daniel Mulder | All-Star

Daniël Mulder

Ondernemer aka Content engineer

Ergens eind jaren tachtig kreeg ik mijn eerste computer voor mijn verjaardag. Behalve ikzelf snapte niemand wat ik er mee wilde maar ik wist het zeker: hier ga ik wat mee doen! Na een omzwerving via de HEAO, trainee bij een bank en een aantal marketing functies combineer ik nu mijn ervaring, kennis en kunde van zowel marketing als web enginering in alles wat ik doe bij Omnileads.

  • Marketing (BA in marketing)
  • Zoekmachine-optimaisatie (SEO/SEA)
  • AdWords en Analytics Gecertificeerd
  • Twitter en Google+ kenner extraordinair
  • Autodidact programmeur / nerd
  • Ontwikkelaar OmniPanel / Twitter Manager
  • Website ontwikkeling en API programmeren
  • WordPress optimalisatie en ontwikkeling
  • PHP, JQuery en 10 andere programmeertalen
Daniël Mulder OmniLeads

Knowledge stands to power as marketing information
stands to business strategy.
D. Mulder 2-12-2016

Google
LinkedIn
100

Ranking voor ‘definitie marketingstrategie’

100

Minimaal aantal bananen per dag

[DateCounter startDate=”2020-09-18″ endDate=”now” format=”%a”]

Aantal dagen met Lisa

Niets gevonden.
Menu