Daniel Mulder | All-Star

OmniForce: een team van flexibel samenwerkende freelancers en allemaal toppers met passie voor hun vak!

Daniël Mulder

Oprichter Omnileads aka Content engineer

Ergens eind jaren tachtig kreeg ik mijn eerste computer voor mijn verjaardag. Behalve ikzelf snapte niemand wat ik er mee wilde maar ik wist het zeker: hier ga ik wat mee doen! Na een omzwerving via de HEAO, trainee bij een bank en een aantal marketing functies combineer ik nu mijn ervaring, kennis en kunde van zowel marketing als web enginering in alles wat ik doe bij Omnileads. Mijn motto is:

Alles kan beter, slimmer en toch goedkoper!

All Star Powers
Werkwijze en visie
Schept graag op over
The good, bad en ugly?
All Star Powers
  • Marketing (BA in marketing)
  • Zoekmachine-optimaisatie (SEO/SEA)
  • AdWords en Analytics Gecertificeerd
  • Twitter en Google+ kenner extraordinair
  • Autodidact programmeur / nerd
  • Ontwikkelaar OmniPanel / Twitter Manager
  • Website ontwikkeling en API programmeren
  • WordPress optimalisatie en ontwikkeling
  • PHP, JQuery en 10 andere programmeertalen
Werkwijze en visie

Vanwege mijn achtergrond als manager hang ik sterk aan doelgerichtheid. Hiermee bedoel ik dat een goed plan geen tijdverspilling is als het maar op twee kantjes past en er voor zorgt dat de acties de bedrijfsdoelen zullen ondersteunen. Hiervoor heb ik zelfs mijn eigen term bedacht en heb ik online business aligment genoemd.

Schept graag op over

Dat hij mensen bij Google kent (echt, zweer het!), mannelijk is vanwege echte mannen baard, en dat hij de kattenfluisteraar van Apeldoorn is!

The good, bad en ugly?

Mijn sterkste eigenschap is dat ik doorzet en niet bang ben. Mijn minst sterke eigenschap is dat ik geregeld schaven oploop omdat ik best wat vaker bang mag zijn. Ronduit slecht is dat ik van dikke Whoppers hou en me er niet voor schaam!

Knowledge stands to power as marketing information
stands to business strategy.
D. Mulder 2-12-2016

Google
LinkedIn
0

Volgers op Google+ (and counting)

100

Ranking voor ‘definitie marketingstrategie’

100

Minimaal aantal bananen per dag

Blogs van Daniel Mulder

Customer Journey Tool van Google

Kent u de Customer Journey Tool van Google al? Deze tool toont de online reis die consumenten afleggen over de verschillende kanalen en in welke…

Retarget customer journey met remarketing

Consumenten gaan niet zomaar over tot een aankoop. Zij onderzoeken en vergelijken aanbieders en zij doen dit op uiteenlopende tijden en plaatsen waarbij zij gebruik…

Tweets van Daniel Mulder

Menu