Kosteloze AdWords Scan van OmniLeads

Laat uw AdWords campagne kosteloos en vrijblijvend nakijken en ontvang uw rapport met aanbevelingen om meer rendement te halen uit uw budget. Uw AdWords scan wordt uitgevoerd door Daniël Mulder, een ervaren zoekmachinemarketing specialist in het bezit van drie AdWords certificaten, auteur van Google+ Marketing Blog en mede oprichter en ontwikkelaar van de wereldwijd gebruikte tool Rankwise.

 • Campagne Opbouw

  Voor een effectieve AdWords campagne is het belangrijk dat er heldere structuur wordt toegepast waarmee producten en advertenties in logische groepen worden ondergebracht.

 • Analyse Advertenties

  De aansluiting van advertenties en zoekwoorden bij de content op de website worden geanalyseerd om optimalisatiekansen voor advertenties en content in kaart te brengen.

 • Zoekwoorden Onderzoek

  Zoekwoorden worden gebruikt voor targeting van de doelgroepen en de juiste selectie daarvan is essentieel voor het krijgen van voldoende vertoningen, klikken en conversies.

 • Advertentie Extensies

  Extensies zijn speciale advertentie formats zoals de vermelding van het telefoonnummer of het adres van een winkel en daarnaast ook de kosten per klik verlagen.

 • Uitsluitingen

  Om het budget in te zetten daar waar het effect heeft worden negatieve (ongewenste) zoekwoorden, locaties en talen uitgesloten daar waar dit meer conversies oplevert.

 • Doelen / Conversies

  Doelen moeten zijn ingesteld om conversies te kunnen meten met Analytics en om het maximale voordeel te behalen met geavanceerde doelgerichte strategieën.

Menu