Kosteloze Googles Ads Scan

Laat uw Google Ads campagne kosteloos en vrijblijvend bekijken en ontvang uw rapport met aanbevelingen om meer rendement te halen uit uw budget. Uw Google Ads scan wordt uitgevoerd door zeer ervaren zoekmachinemarketing specialisten in het bezit van certificaten. Voor de scan wordt gebruik gemaakt van een zeer geavanceerde tool gebaseerd op kunstmatige intelligentie. 

 • Campagne Opbouw

  Voor een effectieve AdWords campagne is het belangrijk dat er heldere structuur wordt toegepast waarmee producten en advertenties in logische groepen worden ondergebracht.

 • Analyse Advertenties

  De aansluiting van advertenties en zoekwoorden bij de content op de website worden geanalyseerd om optimalisatiekansen voor advertenties en content in kaart te brengen.

 • Zoekwoorden Onderzoek

  Zoekwoorden worden gebruikt voor targeting van de doelgroepen en de juiste selectie daarvan is essentieel voor het krijgen van voldoende vertoningen, klikken en conversies.

 • Advertentie Extensies

  Extensies zijn speciale advertentie formats zoals de vermelding van het telefoonnummer of het adres van een winkel en daarnaast ook de kosten per klik verlagen.

 • Uitsluitingen

  Om het budget in te zetten daar waar het effect heeft worden negatieve (ongewenste) zoekwoorden, locaties en talen uitgesloten daar waar dit meer conversies oplevert.

 • Doelen / Conversies

  Doelen moeten zijn ingesteld om conversies te kunnen meten met Analytics en om het maximale voordeel te behalen met geavanceerde doelgerichte strategieën.

Menu