OmniLeads heeft een nieuw jasje!

Het is een tijdje wat stiller geweest dan u van ons gewend bent. OmniLeads maakt een snelle ontwikkeling door en daardoor waren we al weer uit ons jasje gegroeid. Met gepaste trots presenteren we dan ook de nieuwe huisstijl van OmniLeads! Eigenlijk is het meer dan een nieuw uiterlijk alleen want we hebben nu ook officieel de diensten AdWords en WordPress websites toegevoegd. In de nieuwe opzet zijn er drie basis pijlers onder de dienstverlening die samen OmniLeads Online Marketing vormen en dit zijn:

  • Zoekmachinemarketing
  • Social Media
  • WordPress Websites

Nieuwe huisstijl en logo

OmniLeads ontwikkelt zich snel en daarmee onze website ook. Om die reden hebben we er voor gekozen om de website, inclusief huisstijl opnieuw te ontwikkelen. Met onze huisstijl willen wij onze eigen positief zakelijke instelling met technische inslag overbrengen. Voor de huisstijl ontwikkeling en logo design schakelden wij Maggie Doedens van Souldesign in. Zelf zijn wij erg blij met hoe zij dit heeft vertaald naar het nieuwe logo en raden haar ten zeerste aan!

Nieuwe logo OmniLeads

Nieuwe logo OmniLeads

Zoekmachinemarketing (SEO/SEA)

Zelf ben ik ooit begonnen met SEO, en eerlijk gezegd vond ik SEA voor watjes. Over de afgelopen twee jaar ben ik echter als een blad aan de boom gedraaid op basis van mijn eigen ervaringen er mee. Ik ben er dan ook trots op dat ik op 6 oktober mijn [sg_popup id=”1″]Google AdWordscertificering[/sg_popup] heb behaald! Belangrijker dan het certificaat zelf is de bewuste keuze voor AdWords als belangrijke peiler onder Omnileads als bureau zijnde. De reden hiervoor is dat ik persoonlijk sterk geloof in de kracht van AdWords zoals het nu is maar misschien nog wel meer in de potentie die ik hierin zie voor de toekomst! Zo zie ik grote kansen in adverteren op mobiel en lokaal voor het mkb, en in het groeiende YouTube wat inmiddels de 2de grootste zoekmachine ter wereld is!

IMG_Man_800 - 600

Nieuwe mascotte zoekmachinemarketing

Social Media

Onze social tool Twitter Manager en de pakketten Twitter Booster en Twitter Manager zijn uitgebreid met maatwerk diensten zoals account beheer en direct mailing acties. Zo kunnen wij in overleg uw contacten van verschillende social media importeren en kruislings uitnodigen. Denk hierbij aan diensten zoals het uitnodigen van uw Twitter volgers op LinkedIn, Twitter Ads, het opzetten van Google+ of het beantwoorden van tweets. We zullen deze nieuwe mogelijkheden zo snel mogelijk duidelijk hier op de website presenteren.

IMG_Woman_800

Onze nieuwe social media mascotte

WordPress Websites

Voor onze klanten maakten wij al websites en dit hebben wij geformaliseerd in de dienst WordPress Websites. Wij hebben er voor gekozen om ons bij onze leest te houden en dit is WordPress. Wij zijn er van overtuigd dat wij hiermee het beste van twee werelden bieden omdat wij hier goed zijn en WordPress zeer geschikt is voor het mkb. Wij maken dan ook goed scorende websites door vindbaarheid en gebruiksgemak voor het mkb tegen betaalbare prijzen. Ons motto hierbij is: een goed scorende website hoeft niet meer te kosten dan een slechte!

IMG_WebGelijk

Nieuwe mascotte WordPress Websites

Momenteel zijn wij druk bezig om de nieuwe diensten duidelijker vorm te geven waarbij wij de WordPress projecten zullen uitvoeren met vaste samenwerkingspartners op het gebied van tekstontwikkeling en design. Volg ons op dit blog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu