WordPress plugin OmniLeads Scripts and Tags Manager

OmniLeads draagt ook zijn steentje bij aan de open source community door eenvoudige versies van premium plugins toe te voegen aan de gratis plugins voor WordPress. Ondergetekende ontwikkelde in de afgelopen maanden twee nieuwe plugins die gratis beschikbaar zijn en als custom oplossing voor klanten waaronder de nieuwste met de naam OmniLeads Scripts and Tags Manager.

Invoegen Google scripts and tags

Deze plugin stelt gebruikers in staat om de meeste relevante scripts en tags voor Google producten en diensten in te voegen in hun WordPress website. De mogelijkheden zijn het toevoegen van: de Google Webmaster Tools / Search Console website verificatie tag, de Analytics tracking code, de AdWords remarketing tag en de Google Tag Manager container / code. De huidige versie is een eerste test release die volledig getest is en zonder bugs.

Download en plugin pagina

Zie voor meer informatie of de download link op wordpress.org de pagina daarover die momenteel alleen nog in het Engels beschikbaar is: OmniLeads Scripts and Tags manager WordPress plugin Klanten van Omnileads kunnen ook contact opnemen met OmniLeads voor meer informatie of hulp bij het installeren er van op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu