WordPress plugin Tawk.To Manager

Voor de populaire en gratis live chat toepassing tawk.to heeft OmniLeads een WordPress plug-in ontwikkeld. Met deze plug-in hebben gebruikers meer controle over de plaatsing en zichtbaarheid van het chat venster dan met de officiële tawk.to plug-in. Gebruikers kunnen met deze plug-in de gratis live chat tonen met een short code of deze instellen voor categorie en tag pagina’s, voor de front page en voor ingelogde gebruikers en beheerders.

Invoegen Tawk.To live chat scripts met plug-in

Om de de plug-in te gebruiken gaat u via het Dashboard van WordPress naar de opties en instellingen pagina van de plug-in. Deze bevindt zich in het linker menu van het WordPress dashboard onder het WordPress Settings menu en met de naam TawkTo settings.

Tawk.To Manager WordPress plugin settings and options page

Op deze pagina kunt u uw tawk.to script plakken in het invoerveld hiervoor. Kies uw instellingen voor wanneer u de live chat wilt laten zien en u bent klaar.

Download en plug-in pagina

Zie voor meer informatie of de download link op wordpress.org de pagina daarover: Tawk.To Manager WordPress plug-in. Klanten van Omnileads kunnen ook contact opnemen met OmniLeads voor meer informatie of hulp bij het installeren er van op de website.

Of bekijk alle gratis WordPress plug-ins van OmniLeads.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu