Meer resultaat en leads uit Twitter

Laat uw Twitter account sneller groeien, met meer relevante volgers, meer interactie en genereer echte leads naar nieuwe omzet terwijl u tegelijk uren per maand bespaard hierop. Met onze kennis en ervaring behalen wij maximale groei en in overleg agenderen wij uw tweets voor u. Het resultaat is dat u meer tijd heeft voor uw echte business, de inhoud van uw tweets met meer rendement uit Twitter.

  • Dagelijkse nieuwe volgers
  • Meer interactie met uw volgers
  • Hogere naamsbekendheid
  • Meer website bezoekers

Kies voor het Twitter Manager pakket en wij onderhouden uw Twitter account voor u waardoor u zich kunt richten op interactie met uw volgers en marketing campagnes daarop gericht. Hierbij kunt u er verzekerd van zijn dat wij hierbij maximale groei met hoge kwaliteit volgers realiseren door onze kennis en ervaring hiermee.

Bespaar tijd op Twitter

Wij zetten uw targeting profiel voor nieuwe volgers voor u op met onze eigen database met honderdduizenden accounts.

Snellere groei volgers

Met onze kennis, ervaring en eigen slimme tools werven wij gemiddeld 2.500 hoge kwaliteit volgers uit uw doelgroepen per jaar voor u.

Interactie opvolgen

Spoor prospects op met tweet monitoring en volg op via direct mailings, connect op LinkedIn of retarget met AdWords.

TWITTER MANAGER TOOLS

Manage Twitter

Bouw uw zakelijke Twitter account sneller op met hogere kwaliteit volgers en beheer uw Twitter account in slechts een fractie van de tijd met slimme tool Twitter Manager.

Black en WhiteList

Uw belangrijkste volgers, contacten en relaties makkelijk beheren en nooit dezelfde accounts meer volgen met handige black en whitelist functies voor het beste resultaat

Slimmer Volgen en Ontvolgen

Uw targeting profiel zorgt voor de aanwas van nieuwe volgers in uw doelgroep maar zelf kunt u deze lijsten beheren en zo bijvoorbeeld snel groepen accounts ontvolgen.

Rapporten en Tools

Verbeter uw prestaties met rapporten en tools voor meer inzicht in de performance van uw Twitter accounts met online rapporten, tools en goede documentatie.

Monitor Tweets

Scan tweets / Twitter real-time op uw zoekwoorden en stap in de conversaties terwijl het gebeurd voor hogere naamsbekendheid, meer leads en hogere conversie.

Multi-Channel

Breid uw contacten uit van Twitter naar LinkedIn en e-mail met geavanceerde data mining methoden en aansluiting met CRM Node om van volgers leads te maken.

Een pakket voor iedereen

Twitter Booster

29 p/maand

App werft volgers
Selectie eenmalig
Tools slim beheer
Rapporten per e-mail
Uitgebreide support

Menu