Google Mijn Bedrijf

Word lokaal beter vindbaar voor uw klanten en verhoog uw omzet met Google Mijn Bedrijf. Onze specialisten kunnen deze voor u opzetten, optimaliseren en beheren.

Lokaal vindbaar

Word zichtbaar met Mijn Bedrijf in de zeer gewilde en waardevolle plekken in lokale zoekresultaten in Google.

Meer klanten

Vergroot de lokale vindbaarheid van uw bedrijf en website en krijg meer nieuwe klanten uit uw eigen regio.

Directe Oproepen

Genereer meer leads uit telefonische oproepen met de Bel direct functie in lokale zoekresultaten.

Voordelen Google Mijn Bedrijf


Google Mijn Bedrijf is een gratis vermelding voor bedrijven vergelijkbaar met de telefoongids van weleer. Via deze vermelding kunnen klanten en bezoekers lokale bedrijven snel en simpel vinden en eenvoudig bezoeken met de routeplanner van Google Maps op smartphones. De vermeldingen worden getoond in een eigen format met maximaal drie lokale zoekresultaten. Bij deze resultaten wordt een kleine afbeelding van de plek op een Maps kaart getoond.

Zonder een Google Mijn Bedrijf vermelding kan een bedrijf niet worden vertoond in deze zeer gewilde en waardevolle plekken in zoekresultaten. Wij zijn er om u hierbij te helpen en kunnen uw vermelding(en) voor u opzetten en optimaliseren zodat u direct beter vindbaar bent.

Google Mijn Bedrijf

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

Google Mijn Bedrijf Opzetten

Wij kunnen uw Google Mijn Bedrijf geheel voor u opzetten waarbij onze specialisten deze direct optimaal instellen. Voor bedrijven met meer dan 10 Google Mijn Bedrijf vermeldingen kunnen wij deze ook in bulk aanmelden en beheren.

Google Mijn Bedrijf Optimaliseren

SEO bureau OmniLeads is de specialist op het gebied van de optimalisatie van Google Mijn Bedrijf voor lokale zoekopdrachten. Hiervoor brengen wij uw vermelding(en) in lijn met andere openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel en telefoongidsen.

Beheer Google Mijn Bedrijf

Haal de beste resultaten met Google Mijn Bedrijf beheer door de specialisten van OmniLeads. WIj zorgen er voor dat uw Google Mijn Bedrijf vermeldingen altijd actueel en optimaal zijn ingesteld en dat alle nieuwe mogelijkheden ingezet worden.

Menu