Webshop autoverhuur

Voor huurauto-curacao.com ontwikkelden wij in WordPress een webshop op basis van de wensen van de klant. OmniLeads is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het concept, het design en voor de ontwikkeling van de reserveringsmodule op basis van actuele beschikbaarheid per huurauto.

Onze uitdaging: ontwikkel een betaalbare webshop in WordPress waarmee gebruikers kunnen zoeken naar beschikbare huurauto’s in een bepaalde periode en dit op basis van een Google Calendar per auto.

Website: huurauto-curacao.com

OmniLeads deed ons in augustus 2016 een aantrekkelijk aanbod. Wij wilden korte lijntjes, duidelijke uitleg van zaken en natuurlijk een goede prijs voor een totaal pakket. Waarom een totaalpakket? Wij focussen ons op het verhuren van auto’s en hebben geen kaas gegeten van webdesign en alles wat komt kijken bij klantenwerving op het web. Om de website persoonlijk te houden hebben wij ervoor gekozen zelf teksten aan te leveren, deze teksten werden door OmniLeads zo aangepast (SEO) dat wij weer makkelijker te vinden zijn op het web.

OmniLeads heeft een website voor ons gebouwd (na overigens twee zeer slechte ervaringen te hebben gehad, een onvindbare site en niet tot nauwelijks een aanloop van klanten via het web) heeft deze mede door AdWords campagnes hoog in de ranking gekregen waardoor wij nu zo’n 80% van de klanten via het web binnen krijgen.

Dit betekende een groei van ons bedrijf, aanschaf van extra auto’s en nog een grotere aanvraag gecreëerd te hebben dan dat het aanbod is. Klanten geven aan dat zij ons vinden via google. Ook vragen klanten hoe wij het voor elkaar krijgen om zo zichtbaar te zijn op het web (banners), dat hebben wij dus aan OmniLeads te danken. 

Berny Verwoerd van Huurauto Curacao, 10 januari 2017

Screenshots website

Menu